Akalan İlkokulu

WEB https://akalanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mah. İmamlar Cad.
VİZYON : Akalana Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; bölgenin güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Okulumuz yürüyüş mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : İstiklal Mah. İmamlar Cad. Gazipaşa / ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup Antalya il merkezine 183 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :